Om NOSA

I oktober 2009 var Haakon og jeg i Syd Afrika for første gang. Ikke visste vi at denne turen skulle knytte oss så sterkt til dette landet. Vi var meget imponert, men det var trist å se så mye fattigdom. Mens vi var på safari i Krügerparken, var vi med på en tur for å se hvordan lokalbefolkningen i Justicia, som er nærmeste by, bor og lever. Det var denne turen som la grunnlaget for NOSA (Norway/South Africa), vårt engasjement for å hjelpe noen av de fattigste barna.

Vårt ønske og mål er å hjelpe til så noen av disse barna får en utdannelse. Som Nelson Mandela sa; Education is the only weapon to a better world.

Lyrics by Welding and the NOSA children
Music by Christian Stahr  www.stahrmusic.com
Vocals by Kim W. Johansen, Hilde Skappel and Andre Søfteland

1 svar til Om NOSA

  1. Marianne Gulland sier:

    Jeg er så heldig å ha vært i Justicia sammen med Menne og Håkon. Det er det råeste og flotteste jeg har opplevd. Safari-turene var helt ubeskrivelige. Vi så dem alle! Helt utrolig.
    Men det flotteste var å få være med å se på hva Menne og Håkon har fått til. Fattigdommen er jo der, men mange har fått mulighet til komme videre på grunn av Menne og Håkon. De foreldreløse barne får hjelp til utdannelse, skolene har fått nye klasserom, skolebøker og vann, og den nye systuen er i full gang med produksjon av både skoleuniformer, sengetepper og gardiner. Jeg regner med at de snart er selvhjulpne. Flott og fantastisk Menne og Håkon lykke til videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *