April 2012

Welding har jobbet på spreng og biblioteket vårt står klart, dog uten bøker. Vi har en flott seremoni med lærere og elever og håper at biblioteket vil bli godt mottatt og at elevene vil ha glede av endelig å få bruk for leseferdighetene de har lært på skolen.

Bøkene kommer noen uker senere og biblioteket er nå i bruk. Det er gøy å se at blant annet Lindiwe stadig vekk er innom og låner bøker.

Viyida og hennes ansatte ved Ntshuxeakni pre-school har fått gule polo shirts med skolens logo på.

Barna har så å si aldri vært utenfor Justicia så som belønning tar vi med de nå 11 barna på dagstur til Hazyview og Graskop. En flott tur og en veldig fin måte å være sammen med og snakke med barna på. Vi føler nå at de endelig begynner å bli fortrolige med oss
og at de skjønner at vi er her for å hjelpe dem.

 NOSA barn nr.11 heter Beleza Mlambo, født 30.01.1998 og er storesøster til Lindiwe.
Men vi er dessverre skuffet over skoleresultatene og benytter også sjansen til å fortelle dem at om de ikke jobber hardere på skolen så går det med dem som det gikk med Sammy, det vil ikke bli flere skoleuniformer, utflukter, fotballkamper eller fester i kirken.

Welding hjelper barna med leksene etter skolen, og sjekker ofte at de gjør det de skal.
Men selv om ikke alle elevene er motivert til å lære så sliter skolene med for liten plass, for få pulter, mangel på lærebøker, skrivebøker og skrivesaker.

Vi fikk da ideen om å bygge to nye klasserom til Babati primary school, et for matematikk og et for engelsk undervisning, med 50 sitteplasser i hvert rom og med doble gammeldagse pulter. Vi vil også skaffe lærebøker og skrivesaker til elevene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *